TrailerParkBoys.org

The ORG => ORG News & Suggestions => Topic started by: shake on Oct 30, 2011, 12:14 PM

Title: Here's what happened to the missing posts after the last forum upgrade
Post by: shake on Oct 30, 2011, 12:14 PM
At least this is what I found happened to mine.  I remember Tiggy saying we lost a lot of posts after the last forum upgrade.  I was looking through the FAQ and it was all facked up.  I hit modify and found this symbol � in place of ' and sometimes just randomly placed.  Because of it you couldn't read the post, although it was still there.

It seemed to only happen to my posts that is because I usually compose my posts in Word and then copy paste them into the Org.  If I click modify on the post and  replace all the � then the posts reappear.
Title: Re: Here's what happened to the missing posts after the last forum upgrade
Post by: Fishyneil on Oct 30, 2011, 12:18 PM
Any time I run into empty posts like that, I modify them for the poster. I never edit the wording, just take out that symbol so the post re-appears. There are other forums and social media that fucks up copy/paste Word documents.
Thanks for bringing this to light, Shake. :)
Fishy
Title: Re: Here's what happened to the missing posts after the last forum upgrade
Post by: Fishyneil on Oct 30, 2011, 12:20 PM
I can't seem to restore "attachments deleted by admin". Guess those pictures are long gone.
Fishy
Title: Re: Here's what happened to the missing posts after the last forum upgrade
Post by: moncton velvet smooth on Oct 31, 2011, 01:22 AM
So wait, you're saying...Corey and Trevor...they fucked up? :ricky: :6paper:
Title: Re: Here's what happened to the missing posts after the last forum upgrade
Post by: shake on Oct 31, 2011, 06:17 AM
That's exactly what happened MVS :)